16 september 2008
NYC Animals.
Enstaka dinosaurier stöter man ju på lite här och var på Manhattans gator. Alaskabjörnar och sarangetihjortar finns det ett gott om i Central Park.
Eller hur!?

3 kommentarer:

 1. Tycker väl inte att bilder på uppstoppade djur är så spännande, men din text gör ju det hela lite roligare.

  En annan bild som jag inte har gett dig credit för är din rubrikbild, Homeland: Malmö -den över Malmös strand, från turbinen (som området heter). Det är en sådan härlig harmoni i den bilden. Väl balanserad med dimma och vart folk står i bilden. I like!

  Synes på fredag!

  SvaraRadera
 2. Nä, förstår. Men att stå öga mot öga mot dessa var faktiskt en upplevelse, även på bild kan jag tycka att de funkar, den avdramatiserande/förlöjligande texten behövs dock. Jag är snart färdig med några "riktiga" stadsbilder.

  Ah, turbinen, tack. Min favoritplats att hämta energi och rensa tankarna. Därför en viktig symbol för vad som är Malmö för mig. Bilden är tagen en magisk dimmig eftermiddag, endast beskuren + eventuellt lite toning i gräset.

  Ja, ska bli kul att mötas igen, "fotoklubben".. hihi.

  SvaraRadera
 3. märks direkt på bilderna att du har en ny kamera och ny optik. (lite pinsamt om det visar sig att du tog bilderna med din "gamla" canon...)

  bilderna med de uppstoppade djuren ser så softade ut. vet inte hur jag ska beskriva känslan. lite som borstad bomull eller luddet på en persika!?

  jag är riktigt förtjust i dinosauribilden. älskar mörk/svart bakgrund och så något ljust som lyser upp konturer på någon eller något, i det här fallet ett dinosaurieskelett. något för ortopeden kanske?

  ses!

  SvaraRadera