04 maj 2009

Hatten är min!
1a maj, Skåne. En fantastisk vårdag i gott sällskap med min fotograferande vän Niklas. Turen tog oss genom Skåne likt en safari med start i ett rapsfält lokaliserat exakt mellan Lomma och Alnarp, Dalby stenbrott med omnejd och slutligen till det himmelska paradis kallat Körsbärsdalen i den otippade hålan Veberöd. Ja, så här kul kan man ha det i goda vänners lag och med några dugliga kameror. Andra ingredienser som hjälpte oss på resan var "spontanitet" (ovärderligt), "hatt" (dekoration) och "Toyota Corolla" (transportmedel). Tack, du snälla söta Ica-expedit som i Dalby fick oss på rätt spår igen i jakten efter Veberöd. Så nära men så fel på det. Men så kom vi rätt igen! En repris på denna dag, tack! Bild #1 & #2 är tagna av Niklas med min kamera. Fler bilder här.

3 kommentarer:

 1. ooh, vad jag gillar hästbilden. Är den mycket efterbehandlad?
  Gillar dammet och att inte hela hästen är med. Tyckte först linjerna (staket?) var störigt men nu gillar jag dem, ögonen styrs mot dammet på något sätt.

  SvaraRadera
 2. Mikael Carlsson06 maj, 2009 13:25

  Oh, tack. Har ett gäng hästbilder, faktiskt med samma ganska grova redigering - kommer upp på Flickr strax. Som original var de ok men ganska fantasilösa, upplever mer effekt såhär. Dammet är äkta, beskärningen oredigerad och linjerna är mkt riktigt en del av hagen.

  SvaraRadera
 3. Ah fin blogg Micke. Väldigt fin. Du länkade till den för länge sedan innan den var "officiell". Sedan föll den i glömska innan jag åter fann den idag. Nice! Vi hörs Kompis!

  SvaraRadera